Siuntionhyvinvointikeskus

Top 5 luksuskylpylähotellia Suomessa

Kun kaipaat irtiottoa arjesta, niin toisinaan se on hyvä tehdä tyylillä. On aikoja, kun työ, koti ja harrastukset pyörittävät mukanaan niin, ettei aikaa löydy edes rauhalliseen kahvitaukoon. Silloin on paikallaan loma, jossa pääosassa on itsensä huomioiminen ja hemmottelu.

Mikä olisi rentouttavampaa, kuin valmiiksi pedattu pehmeä peti, lämmin sauna, rentouttavat poreet ja valmiiksi tehty ruoka? Seuraavat viisi kylpylähotellia ovat ajatelleet jokaista yksityiskohtaa myöten, miten pääset täydelisesti irtautumaan arjessa ja pääset nauttimaan hetkestä, jossa ajantaju katoaa täysin.

Naantali Spa Hotel

Oletko haaveillut, että sinua kohdellaan kuin julkkista ja saisit maailmanluokan palvelusta? Voit ajaa Naantalin upeisiin maisemiin ja heittäytyä muiden hoidettavaksi. Kylpylästä löytyy viisi uima-allasta ja roomalaistyylinen kylpylä turkoosilla kupolikatolla.

Spa-osastolla voi rentoutua saunoissa ja hamameissa sekä vartalo- ja kasvohoidoissa. Kaikissa hotellihuoneissa on oleskelualue ja taulu-tv. Huoneen voi varata myös omalla parvekkeella, josta on upea näköala saaristoon.

Makuelämyksistä vastaa hotellin kahdeksan ravintolaa, kahvilaa ja baaria. Ne tarjoavat ruokaa ja juomaa thaimaalaisesta ja perinteiseen suomalaiseen. Aamiaisen sisältävän kylpylähotelli yön hinta vaihtelee ajankohdasta riippuen noin 200 euron tienoilla kahdelle hengelle.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa nauttia pitkästä kylpylälomasta yhdessä näistä luksushotelleista, niin voit yrittää ottaa lainaa. Vertaile parhaat lainatarjoukset käymällä osoitteessa www.lainat.fi.

Långvik Congress Wellness Hotel

Kirkkonummen luonnonkauniin meriympäristön keskeltä löytyy viihtyisät ja tyylikkäät puitteet hemmottelu viikonlopulle. Ainutlaatuiset puitteet ja erinomainen palvelu takaavat rentouttavan ja virkistävän loman siellä vieraileville.

Kylpylästä löytyy perinteisesti saunat, altaat ja elämyssuihkut. Pitkän uima-altaan ansioista on mahdollisuudet nauttimisen ohessa myös uimiseen. Hieronta- ja kasvohoitojen lisäksi palveluihin kuuluu hemmotteluhoitoja pariskunnille, kuten suolahuone ja kylmähoito. Yksityisyyttä kaipaavat voivat varata huoneen, josta löytyy oma sauna ja poreamme.

Huoneen hinta, johon sisältyy aamiainen ja pääsy kylpylään, on arvoltaan kahdelle hengelle noin 350 euroa.

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Saimaan rannalta löytyy vertaansa vailla oleva rantakallioiden sisään louhittu kylpylä. Pinnat ovat kallioita, jonka luonto on muovannut sekä lattia ja altaat luonnonkiveä. Kattoa peittävät yli 500 vuotta vanhat uppotukit.

Kylpyläloma pitää sisällään aamiaisen, sisäänpääsyn kertaalleen Järvikylpylään ja kahdeksi tunniksi vuokravälineet valittuun aktiviteettiin. Tarjolla olevista palveluista ja aktiviteeteista jokainen voi rakentaa oman näköisen loman itselleen.

Hoitoja voi varata muun muassa lämminkivi-, savolaiseen pää- tai pulikkahierontaan. Osallistua voi opastetuille patikkakierroksille tai luisteluretkille Linnansaaren kansallispuistoon tai vaikka laivaristeilyyn Saimaalla.

Kylpylähotelli yön aamiaisella kahdelle hengelle voit varata näihin upeisiin olosuhteisiin noin 350 eurolla.

Koli Relax Spa

Kolin huippujen läheisyydessä sijaitsee Break Sokos Hotel Koli. Täällä vierailijoille avautuu näkymä Pieliselle ja voit tuntea käsinkosketeltavasti luonnon läheisyyden. Pelkästään jo maisema saa tuntemaan olon rentoutuneeksi.

Energiaa voi hakea arkeen Ukko-Kolin rinteiltä, vaeltamalla kansallispuiston maisemissa tai antamalla aikaa itselle maisemakylpylässä. Kylpylästä löytyy kahdeksan ei allasta ja kolme saunaa sekä erilaisia elämyssuihkuja ja helliviä lämpöpetejä.

Ulkoilmapaljut henkeäsalpaavissa maisemissa saavat unohtamaan kaiken muun ympärillä. Itseä voi hemmotella kauneushoitolassa esimerkiksi syvärentouttavassa spa-vartalohoidoissa, hyvänolon kasvohoidossa tai muissa kauneuspaveluissa.

Hintaa kahden hengen yölle aamiaisella tulee noin 150 euroa.

Haikon Kartano ja Kylpylä

Hotellin ympäristön historia ulottuu jopa 650 vuoden päähän. Monet kartanon huonekaluista ja koriste-esineistä ovat aitoa antiikkia. Kokonaisuus luo itsessään harvinaisen ympäristön vierailijalle.

1970-luvulla kartanon lisäksi valmistui kylpylähotelli ja kokouskäyttöön tarkoitettu merenrantahuvila. Puitteet onnistuneelle lomalle ovat täydelliset. Kylpylästä löytyy rentouttava allasalue, elämyssuihkut ja saunoja.

Rentoutumista ja hemmottelua kaipaavilla on tarjolla tuoksuvia kylpyjä, hierontoja sekä vartalo- ja kasvohoitoja. Haikon erikoisuus on kuitenkin huippukylmähoito, jossa tilan lämpötila on - 110 astetta. Tätä käytetään apuna erilaisiin nivel- ja lihaskipujen, iho-ongelmien ja stressin hoitoon.

Halvimmillaan yön näissä maisemissa kahdelle hengelle saa noin 150 eurolla.

11 Aug 2021